Theo Gudden stelt zich voor

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering ben ik benoemd als nieuwe secretaris van de OVD. Graag wil ik me kort even voorstellen.

Ik ben Theo Guddden. Geboren en getogen in Zevenaar. Ik heb één broer en twee zussen. Na het behalen van het havodiploma in 1973 ben ik gaan werken bij de gemeente Zevenaar. In 1976 ben ik getrouwd met Jannette Staarink en zijn we gaan wonen in Druten, midden in het land van Maas en Waal. Mijn werkgever was de gemeente Druten. In 1983 zijn we weer in Didam gaan wonen en ben ik gaan werken bij de gemeente Doetinchem. We hebben twee zoons en inmiddels vier kleinkinderen. 

Een tijdje terug vroeg Theo te Wil of ik interesse had in de bestuursfunctie. Ik ken Theo al lang, ook vanuit mijn bestuursfunctie bij DVC’26. Bij deze vereniging heb ik in diverse commissies gezeten en was ik 12 jaar secretaris. Ik ga mijn best doen voor de OVD en hoop dat ik kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze vereniging.