Een nieuwe website!

Onze website is nieuw! Zoals je ziet hebben we de website in een geheel nieuw jasje gestoken. Maar niet alleen het uiterlijk, ook de toegankelijkheid van de website is flink verbeterd. Met slechts een paar kliks kun je je aanmelden als lid van de vereniging of je alvast inschrijven voor de nieuwsbrief, die later dit jaar wordt gelanceerd.

Ondanks al die veranderingen is de informatie op de website gelijk gebleven. Ons doel is nog altijd om via de website een ieder te informeren over onze activiteiten en de historie van de oude gemeente Didam. Dat doen we voor onze leden ook via ons kwartaalblad DOEN. Dat heeft eveneens een nieuw uiterlijk gekregen en wordt sinds juni in kleur uitgebracht.

Verantwoordelijk voor de nieuwe vormgeving en website is grafisch ontwerper en webbouwer Yvon-Cheryl Eenschooten van IndionDesign. Zij heeft er een prachtig geheel van gemaakt. Wij danken Yvon-Cheryl hiervoor hartelijk! Daarnaast willen we de Rabobank (en haar leden) bedanken voor hun financiële bijdrage bij de totstandkoming van de nieuwe website. In 2020 ontvingen we namelijk een mooi bedrag door deelname aan de Rabo ClubSupport!