Recreatief.nl nieuwe sponsor OVD

Al 20 jaar is de liefde voor vrije tijd in Nederland en alle mooie regio's zoals Montferland erg groot. Sinds 1999 promoot Recreatief.nl meer dan 2500 programma’s voor een dagje uit of weekendje weg in Nederland en net over de grens.

Een team van specialisten geeft graag deskundig advies. Deze service is gratis en het is de uitdaging om te ontzorgen bij het dagje uit of weekendje weg met vrienden, familie, collega’s of heerlijk met z’n tweetjes. Ook kan iedereen informatie aanvragen, een programma op maat laten maken of direct reserveren op basis van beschikbaarheid. Online advies nodig neem dan gerust contact op met Recreatief.nl. De reserveringsmedewerkers van recreatief staan 24/7 voor u klaar. Telefonisch contact is mogelijk via 088-5405805 of per e-mail: 
Recreatief.nl werkt samen met de betere vrije tijds bedrijven die garant staan voor kwaliteit, plezier en gastvrijheid. Het aanbod is met zorg samengesteld in samenwerking met aanverwante partners. Het doel is om iedereen die dat wenst echt te laten genieten zonder verrassingen achteraf bij goede en betrouwbare bedrijven in Nederland en net over de grens. 
Het bestuur dankt de eigenaren Rob Kraaijenvanger en Christel Gieling van Recreatief.nl voor de financiële steun aan de OVD.

Copyright @2018|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in