Burgemeester op bezoek bij de OVD

Burgemeester Peter de Baat was op woensdagmiddag 25 oktober 2017 op bezoek bij de OVD. 

Hij nam op uitnodiging van Gerard Lamers een kijkje in het verenigingsgebouw van de OVD in het Albertusgebouw in Didam. Van het bestuur van de OVD waren daarbij aanwezig Maria Wigman, Tom van Alst, Wily Zwaan en Theo te Wil. Op zijn Facebookpagina 'Burgemeester Peter de Baat' heeft de burgemeester dit bezoek als volgt verwoord: 

‘Als je vandaag wilt begrijpen, moet je opzoek gaan naar gisteren’. Woensdagmiddag werd ik op uitnodiging van Gerard Lamers in het Albertusgebouw ontvangen door het enthousiaste, betrokken bestuur van de Oudheidkundige Vereniging Didam; een grote vereniging met meer dan 750 leden, waarvan ruim 50 actief. Theo te Wil, Willy Zwaan, Tom van Alst en Maria Wigman vertelden gepassioneerd over de vele activiteiten van de OVD. Van genealogie, fotoarchief en bidprentjes tot informatie op adresniveau over gebouwhistorie, kadasterdata en bewoners. De website van de OVD biedt een mooi inleidend beeld van het geheel. Heel waardevol!'

Ook de aanwezige bestuursleden van de OVD hebben deze middag als zeer posititef en zinvol ervaren. Het enthousiasme was wederzijds en er was voldoende tijd om de vele werkzaamheden van de OVD onder de loep te nemen.

Burgemeester op bezoek

 

Burgemeester op bezoek 2

 Beide foto's zijn afkomstig van de Facebookpagina 'Burgemeester Peter de Baat'.

Social media

 

Facebook2
twitter2
youtube2

Zoeken

Sponsoren

Copyright @2016|Oudheidkundige Vereniging Didam| Anjerstraat 6,6942 VW Didam|Tel.nr 0316-224447|
Disclaimer

log in